Friday, December 23, 2011

✿ AWESHOMEE 1ST GIVEAWAY SMURFS BY CAROLINA ✿




Sha join GA lagi ,. nie kali ke2 join GA :)
Saje2 mengisi mase lapang XD
kat bawah nyy ade link hadiah2 tok GA nyy :) click lah keys ..
comel kenn SMURFs2 tuh :D

HADIAH GA by Carolina :)


**Sha nak tag ,.
#Eina , Tasya , Aida


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, December 18, 2011

22 ciri pompuan MURA*AN :)


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril .. (lawa letuu )

2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew'

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam bodo kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying!

6. Kau pakai baju nampak lurah kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..

9. Macam bodo bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka bodo

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau.

credit to : Liena Sajee

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, December 17, 2011

sedey nyee :'(



Sedeynyee .. :'( semalam Sha dah kehilangan sorang membe Sha ..
Sha memang xrapat sangad nan dhea , tp bile Sha buhsan ..
Sha selalu texting ngan dhea ,. dhea memang pandai jage aty membe .. huhu ..
Sha taksangke dhea dah pergi :'( ALLAH lebeh sayang kenn dhea :')
Dhea meninggal pade kul 11 malam td .. Mule2 dhea koma cus dhea xcident langgar dengan motor tayar 3 ..
Sha nak nasehadkan kat membe2 Sha yang bawak motor ,. Bile bawak motor ,. Jangan bawak laju2 taw ! helmet jangan leupe ikat .. !
Sha taknak kehilangan membe Sha agy :'( 


"Aku harap koe ditempatkan di kalangan owrang yang beriman"

Kowrang tolonk sedekahkan al-fatihah untuk dhea yee :)




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, December 14, 2011


Sha nak update tentang dose meninggalkenn solat ..
Okay . Sha ngaku , Sha puns bukan lah PERFECT sangad nak update cenggini ,.
TAPIIIIIIIIIII suke hati Sha lah kenn :D

SUBUH: Dia akan disiksa selama 60 tahun didalam neraka.
 ZUHUR: Dosanya seperti membunuh 1000 jiwa orang Islam.
ASAR: Dosanya sprti mruntuhkn ka'bah.
MAGHRIB: Dosanya seperti berzina dengan orang tua sendiri.
ISYA': Allah tidak redha ia hidup di bumi Allah & di segerakan agar ia mencri tempat lain.


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, December 1, 2011



MEE JAWA


Hari nyy bekpes MEE JAWA :P
SEDAPPPP lhaa jugee :D




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, November 27, 2011

Giveaway by AIDA SHAFIENA and Fasihah Latiff .

First time Sha join GA :) hihikk :D
kat bawah ni SYARAT-SYARAT untuk join GA ni :D

1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAUAida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah.
Hadiah2 nyee kenn memang GEMPAK lerw :P
senarai hadiah bole tengok kat blog  Aida Shafiena or Fasihah Latiff .


Shaa nak tag :

Tyra and Raja Natasya .




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, November 25, 2011




FACEBOOK borink kenn kenn ?
now tengah belajar nak edit blog bg cuns seked lha ^^ hihikk ..
Tuh jee lha ,. haha .. ( gyle jupp )
taktau nak cite pee dah .. :P






.

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, October 8, 2011

HELLO :)


cbee tgokk mamat nihh ? handsome kenn ?
okee :) dhea bukan boyfiee sha and bukan abg angkat sha :)
adek angkat ? lg lha bukannn ,. hihikk :D
name dhea muhammad syukri ,. tp owrank panggel dhea Arme :)
ehh ,. cam jaOh jehh bunyik nyee kenn kenn ??
haha =='
ape puns seronok gyle vavi chatting dengan dhea :D
dhea x SOMBONK lorh :D
tuhh jehh , shaa maw story ,.
byye :)




.


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

busannn -,-

hari nihh hari TERBOSAN ak kudd ,.
owrank text ak ,. jup2 jehh ,. huhuuukk !
ak cm blurrr jehh rinie ==' (TERmengaku pule )
k , tuh jee :) taktau nk type ap lg :)
byye :)

p/s : ak gyle seked arie nihh . SEKED jehh okee :D\




.

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, October 5, 2011

bapak sakai koe nihh !!

heyy ! koe daa batak sangad kee nakk couple2 nihh ?
sampai sanggOp buad account FAKE ,. mengaku dhea girlfiee koe .?
then , bole lark koe mengaku girlfiee FAKE koe tuh ,. HOT ??
what the HELL haa ?!
frends gurlfiee FAKE koe tuh puns baru seratOs lebey ,. koe kate dhea HOTT ?!
weyy , ak taw acc tuh FAKE !!! mmg cunn gyle dohh ! takan a frends dhea baru seratOs lebey .?
palenk kurang mstie seribu keatasnyee ,. koe pk ak bOdO ap ,.?
sebab uh aa , dorang tak suke membe dengan koe ! sbb koe nihh PENIPU taww !
ak jehh yg nakk kawan dgnn koe dlamm kelas tuh ! tp koe nihh PENIPU !
ak tak sukee ade kawan yg PENIPU cm koe !
bapak sial , sakaii hanjenggg koe nihh !
huh . takpayahh nakk kejar HOTT sangad lha ehh :)
menyampah ak taw !
ak bole jehh mentiOn name koe kat sinie !
tp ak taknak malukan koe lha :) BERUBAH lhaa keyy :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, October 1, 2011

tgOk mamat nihh !


Mamat nihh namenyee Zulkarnain . Owang panggel dhea BULAT . 
Dhea nihh cousin shaa merangkap ex shaa gakk ;) 
dhea nihh bongok seked ,. skee sakat shaa !
buad saked aty jehh mamat nihh ,.
nak tampar , xsampai hati :D
ape2 puns ak BENCI koe bulat -,-



.

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, September 23, 2011

BACE nihh :)

‎- Kemunculan Imam Mahdi
- Kemunculan Dajjal
- Keturunan Hazrat Isa (AS)
- Kemunculan Yajooj n Majooj
- Terbitnya matahari dari Barat ke Timur
- Pintu pengampunan akan ditutup
- Dab'bat al-Ard akan keluar dari tanah dan akan menandai muslim yang sebenar2nya
- Kabut selama 40 Hari akan mematikan semua orang beriman sejati shg mereka tidak perlu mengalami tanda2 kiamat lainnya
- Sebuah kebakaran besar akan menyebabkan kerusakan,
- Pemusnahan Kabah,
- Tulisan dalam Al-Quran akan lenyap,
- Sangkakala akan ditiup pertama kalinya binatang2 dan org2 kafir yang tersisa akan mati, semua gunung dan bangunan akan runtuh
- Tiupan sangkakala yang kedua kalinya akan membangkitkan semua ciptaan Allah dan bertemu di dataran Arafah menuju saat penghakiman mereka.. Dan Matahari akan mendekatkan dirinya ke bumi

Nabi MUHAMMAD SAW telah bersabda:
"Barang siapa yg mengingatkan ini kepada orang lain, akan
Ku buatkan tempat di syurga baginya pada hari penghakiman kelak :)





Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

pantang larang nenek moyang ..!

hyye guyz !
sudaa lame xupdate blogg Shaa yg gedik nieyh ,.
eh , saia maw story sekedd ;)
saia sudaa ade beby baruu ,. wooooohoo ! korang ade .?
okee ,. arie Sabtu lepas ,.
Shaa , mummy Shaa , aqak Sha , Azul ngan ude berkumpul laa kat uang tamu uma sha ,.
kiteorang puns borak2 lha pasal 'PANTANG LARANG NENEK MOYANG'
hahaa =='

okeee , at bwah nyy ade bebape pantang larang yg Shaa engad tuh ,. hihikk :D

# Jangan cium kaki beby  , cuz nanti dia kuad jalan :)
- sapee2 yg suke hangg nyy ,. mesty kechik2 dulu kaki korang kene cium :D
- jgnn ambek siyes ea ,. saia guraw ajee (:

# Jangan cium kaki beby , cuz nanti dia mencurik :) 
- ygg nyy kurang percaye lha :)
- salah mama-papa dhea lha , tak kasi didikan agame at anak dia :)

# Jangan buat kerje separuh jalan , cuz nanti orang pinang kite sekerat jalan :)
- taknak lha mende nihh jadi kann ,. haha =='

# Jangan potong kuku tengah malam , nanti pendek umur :)
- actually , nyy saje jee nak takodkan2 anak2 mude dulu2 cuz dulu mane ade nail cutter,.
dorang pakai pisau ,.n dulu2 takde elektrik,.so malam2 mesty lha gelap kann..
so , tok mengelakkan jari dorang TER-potong , nenek moyang kite puns buad lha pantang larang niehh :)

# Jangan sandarkan tikar kat rumah , sebab cam nk bwak mayat keluar  :)
- woooooo ! suspen doe -.-'

# Jangan pas makan , kite biarkan pinggan kering cuz naty rezeki kite kering :)
- toll kudd .? :)

okee , tuh jehh yg Shaa engad :) hehe :D






Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, August 29, 2011

saia dekad kampOng ..! =D

YEEAHH ,.!!
saaia dekad kampOng :D korang pulee .?
sampai2 jehh .. tOLOnk potong serai ..
haaaish -.-' banyaak pule .. sampai jari bebalut plaster ! ( oucchhh ! -,- )
anyway , tetap ase heppy bcOz tgOk abg2 sha maen mercOn :D
bOOm sane , bOOm cniey ..! hehe :D
tapy borink gakk kodd cuz 'bulat' tade ..
law dhea ade ,. bole gakk gadO2 ngan dhea .. hehe :D
k lha , sha tade story maw citee ..

SELAMAT HARI RAYE auw kowrang ..
MAAF zahir & batin yee :D 
law sha ade uad sala at kowrang lha ,.tapy sha ase tade..cuz sha kan BAEK ? (hehe , gedik !)
anty raye datangg ar umaa.. ( law sha ade uma lha yee :) text sha law nakk dtngg auw :D 

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, July 30, 2011

klakaa doe ,.

wey !
kaw knall ak lg :)
so , takyah lha nk cabar ak eak :)
Shaa pantang dicabar ,.. okee ! :D
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, July 29, 2011

S E R A B o T GILE-2 !!

STRESS gile **** lhaa ..!
M**L :)
ak taw ak salah ,.
ak taak sengajee TERmaki kaw !!
dahh lak ak tgahh tensiOn time tuhh ,.
kaw bole lakk nk carex gadO ngan ak ..
mmg kene maki arr ~
act , ak tade niat langsung nk langsung nk cakap cmtuh ..
SUMPAH ! ak xsengaje (:
ak call kaw ,. kaw REJECT call ak ..!
ak mcg kaw ..
ak mintak maaf nk dekat 20 kali kowt ..
kaw gy OFF fown ,.
ape nyy weyy ..?
dulu kaw gadO ngan ak ..
kaw mnx maaf kat ak ..
kaw ade ckp ..
"sdgkan nabi punz ampunkn umatnyee "
skrngg nyy ape ..?
kaw ade maafkan ak ,.? ade kee ?!!
FYI .. ak takpernah nk mintak2 maaf kat owang banyak kali ..
law owang tuh xnk maaf an ak .. ak blaa jee ..
tpie ,. kaw laen taw ..!
ak mintak maaf kat kaw nk dekat 20 kali !
sbb kaw ab*** ak :)
kaw punz kirenye SPEACIAL gakk lha bg ak ..

PLEASSSEEE lhaa , maaf kn ak ..!! T_T




.
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, July 27, 2011

wey .!

pinjam duet owang takreti nak bayar kahh ..?
tak malu kahh .?
ak tnye nieyh .. takmalu ke kaw ?!
kat dlam kelas ,. bajet cm kaye . <--- menyampah taw ! -,-
ak taknak lha ,. gadOh sbb duet .. (:
mcm s ........... jee taw ..! =='



--> ___?___  ! JANGAN SAMPAI AKU MALUKAN KAU KAT DEPAN SEMUA ORANG YE ! :)



.
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, July 25, 2011

NAK CHATBOx FB yg lame taak ..?

heyy gurl n bOyy ..
kowrang suke taak chatbOx fb yg baru nyy ..?
cm ******** kann kann ..?
okayy ..
sape nak chatbOx FB yg lamerw ..?
kowrang click link at bawah nyy ..
pastoe , Install .. then refresh ..

untOk Google Chrome :
http://userscripts.org/scripts/show/107159

untOk Mozilla :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
(INSTALL pastoe restart firefox)

credit to : Ali bin Abu  =)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, July 20, 2011

argghhh !!

TENSION ! TENSION ! TENSION !
apasal masala ak bertambah-tmbh nieyh ..?
ak ade buadd salaa kahh ..? ( okayy , mmg banyak punz ) -.-'
sape boleyy tOlOnk ..? ( okayy , tade sape kann ? ) =.="
erghh ,. nk jerit kuadd2 jee ..  >.<

==> sok ade tuisyen math lark .. aduyai ,. malas towL ak -,-












Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, July 19, 2011

virus sudaa !!


hadOOyy ..
semak jee doe =.="

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, July 11, 2011

sorry :'(



okayy , sorry buadd ko mcm nieyy ..
bukan ak taknak MAAFKAN ko tdiee ..
tapie ,. hurm .. ntaa lhaa ..
ko sedeyy ann ...?
okay  ,. ak lg sedey ko taw ! :'(
**** text ak petang tadie ..
dhea ckapp ko yg ckapp cm tuh ..
mule2 ko tk ngaku kann ..?!!
patOe , tdiee ..
baru ko ngaku kann !!
now ,. AKU MAAFKAN KAU !!
walaupunz ade lhaa 5 % ag sakedaty ak kat ko -,-

p/s : akusayangkau ! sbg ***** ak lhaa :)
tapiee , kau cakapp ak mcm tuh ann :'(

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, July 10, 2011

B O S A N !



eh , bosan kah .?
ntaa lerw ,.
ramai gak yg tegOr at FB tadie .. n..
ramai gak yg text Shaa tadie ..
maseh BOSAN lg kah .?
okayy ! bukan BOSAN lhaa ,.
tapiee ,..
tapiee ape eak ?
erm ,. tade MOOD oot ..
hurmm .. :/
eh , apasal pulak tibe2 takde MOOD nyy ?
HAAHA ..ntaa lhaa -,-

==> eh , koe ann law tak bz bodyy ,. takbole kahh ..?!
sukee sangadd jagee kaen ak =.=''
kaen kaw dah koyak kah ?!!
okayy ,. ak tak sebOk ! so , koe JANGANSEBOK !!
ak STRESS taw ?! taw tak !! >,<

==> eh,teraseke?entryniememanguntukkawpunz!! :D

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, July 9, 2011

AKU TAKSUKE ! FAHAM ?!!!!



sapee sha tak sukee ?
okayy , bukan taksuke :)
BENCI ? lg lhaa tak :D
tapiee MENYAMPAH !
mulee2 kaw buadd dhea takrapat dgnn ak :')
wah ! sukenye ak :D
skunk nyy ,.. kaw jadiee adex dhea pulak -.-
betambah-tambah suke ak taw !!!! :')
kaw jadie adex dhea ..?
taksesuai langsOng taw !!!
kaw mnx tOpOp kat dhea ? tuh tOpOp ak tahuu ! <-- buruk siku kee ? -.-'
uisyyy .,, mengade-ngade lha kaw nyy !! ak MENYAMPAH taw tak !!


==> teraseke?? memangentrynietokkaupunz :D
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, July 4, 2011

miss kaw yg dulu ..!

eh , sejak kaw ade dhea kaw berubah lhaa ,..
kaw sedar tak ?!! sedar tak weyy .?
dulu an .. alaw ak mcgg ko ,..
mesti cepadd jee kaw reply an .?
skunk nyy ,. ak touching punz .. kaw buad taktau jee kann ..?
Ak citew kat **** .. yg ak gadOo dgnn kaw ..
kaw taw tak ? dhea pelik gile aww .. !
dhea ckp kat ak ..
'air dicincang , tak akan putuz'tapiee ..bkn ak yg carek pasal dgnn kaw !!
kaw yg mule ann duluu ..!
walau un **** uh bajet ..
tpiee dhea arr yg dngar sumee masalah ak ..
thanks **** :)
ak harap ko jadie cm duluu alek ..
cuz ak ase ******** just game ko jee ..
ak xnak lhaa ko kene game dgnn dhea :)
sbb ak da lamee kenal dhea ..
ko baru jee seary kenal dhea ..
ko taktau agy perangai sebenar dhea .. =.="
jealous ? seked punz tak !!ak sayang ko sbg *** ak :) so , ak taknak lhaa owang yg ak sygg kene game dgnn dhea (:
HOPE kaw sedarr !! =)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, June 23, 2011

S H * T !!!!!!

uissyy ..
FB Sha takbole bukak lhaa ..
hadooyy ~
ONLINEE 1 MALAYSIA.COM jew lhaa =.="

Facebook Login


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, June 15, 2011

t0Lonk singgah yew :)

okayy ..
tolonk singggah ?
bukan singgah umah sha taw ..!
singgah blog nyy : Kuih-Muih Kak Sal .
nyy blog mak sedare sha a.k.a mak andak sha a.k.a mak azuL :)
Sha yg edit blog toe..so singgah lhaa eak :)
foll0w ? xpakse :)
lau nak tempah kueh ape2..ley tempah at maq andak sha tuh :)
okayy .. ckap lhaa at parents , aunty , uncle , mak cik uma sebelah taw ..!
kueh die..memang SEDAAAP !! ^^
kay..toe jee..byee :)

*wahwah..teng0k.baek kan shaa buad cmniee  ? <--- hahaa..angkat bakul sndry =)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, June 3, 2011

uisyyy -.-

hellO !!?
sesape ?
tolong Sha..please :'(
Sha tengah happy,sedey.howt !!! >.<
rase nak maki owang jerw !! huh ! >.<

*budak nyy dok depan ak lak .. SEMAK bhayy ! panaz ak doe ! -.-
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, May 1, 2011

hanya mampu tersenyum :)

agak agak k0wrang senyum tue ekhlaz tak ?
oke.TAK !!
hmm..nak sepak kaw nanty !
akher bulan 5 <3


~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~

oke. :)
SHa kat Melaka skrang ..
tengah holiday :)
dekat Philea Resort And Spa .
sr0nok gilee kat cnyy .. <3
mase kuar g carexx makan malam ..
nampak mat rempit tgah race ..
dy benti lhaa beli lmpu merah.
*tak nak kene saman lhaa t0e !
past0e kan.
Sha nmpak ade s0wang mat rempit nie pakai moto pink ..
aww <3 sweet gitu ..!!! i loikee :D
HAHAHAAAHA :)

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, April 29, 2011

boDo !

ckp je lhaa tak0D ..
ta payah ar salah kn aq ..!
k0e yg ckp dulu ..
past0e,tetibe buad prangai bangang k0e lak ..
ta payah na kec0h kay =)
kaL0 tak0d ckp tak0D !
ta payah na c0ver2 :) okay !!
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, April 27, 2011

huh !

SUMPAH ! terase tadie :)
k0e suke ea buad cmt0e ?
ok.aq p0n sukee ..
buad r papew yg k0e na !!   (: khaz t0k kwan aq  :)

*kwan biar ekhlaz kay :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, April 26, 2011

hmm !

tana kwan ??
sudaa :)
k0e yg rugi ..!
aq seked p0n ta rugi papew !!
jimat ade lhaa .. HAHA :D
hurmm ..
aq ta ase aq pat0t mnx maaf cuz bukan aq yg cari pasal ..!
k0e yg mulekn ..
k0e yg pegi jual namee aq ..! untuk kepentingan k0e sendry !!
k0e na kat dy ?! ambex lhaa !!
mcm aq kesaa ??
bukan dy s0wrang laky dlam dunia ny kay :)
n aq ta suke dy p0n !!
s0, ta payah lhaa na lel0ng2 name aq kay !! (AMARAN KERAS)
eh eh ..
jap2 .. ta bolee !
t0e _______ punye !! HAHA :p
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, April 21, 2011

benci kaw gedixxx !

ta malu betol d0e Q ny ..
dy yg suke S ..!
jual name Sha lak ..!!
mcm _____ jea ..!!

4 S :
please .. jgn percaye ckap Q ny ..
Sha suke S .. sbgai KAWAN jea kay :)
ta lebey dari t0e !!! :)


4 Q...... :
JANGAN JUAL NAME AQ lhaa ______ ! k0e na musuh ngan aq p0n tapee ..!
aq ta kesaa !! JANGAN na menggedixx sangad lhaa ..! sume jantan k0e nak !! k0e nak kat S .. past0e jual name aq ..! nape ??! k0e tak0t dy still suke kat aq ?! aq da lame CLASH nan dy urh weyh !!

PELIK tol urh..dlam dunia ny ad gak pangai cm _____ cm k0e !! huh. =="
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, April 20, 2011

hari nieyh ...

hari ni ..
hari nie ..
hari ny ..
hari nieyh ..
kn kn kn kn ..
hurmm :) :(
pegi skola tapy tade sat0e ilmu p0n masok..
sblom rehat..Pertandingan Poster ..
pas rehat ..ceramah anti-rokok ..
pat0e..masuk kelas ..
sambonk buat poster .. sampai balek .
balek ade krs..buad jahetan silang pangkah ..
t0e jea..SANGAD SANGAD SANGAD lhaa bosan .. huh =="

~*~**~***~****~*****~*~**~***~****~*****~*~

hoyy , p0mpuan !
k0e ta taw malu kah ?!
die ta suke k0e pun lhaa ..!
ta payah na menggedixx lhaa kay :)
SUMPAH ! menyampah ! na MUNTAH aq tg0k..jap2..plastik ade?uweex .. 
aq  ta jelez yee chiee =)
ye lhaa an buad pe na jelez nan p0mpuan yg xde bermaruah cam k0e !! eeii..buang mase jerw ~
oke.harap k0e bace nieyh !!! =)
* notis ini ditujukan khaz untuk seorang gurl dlam 2 A :)
bukan tak0d na seb0t namee dy...cume ta na dy malu jea :)

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, April 17, 2011

ta pegi skula =)

sbab ujan lhaa ..
kal0 jalan kaki nanty kasut kotor ..
s0,sha tunggu ayah sha ..
tungg0 punye tungg0 ..
da pukul 8 ..
SAYE BUKAN ANAK VVIP .. sesuke aty jea na mas0k lmbat :
arieny..tade dax 2 A selen sha yg p0nteng ka ?
b0wrink gile ..!
chat nan Azul jea .. mule2 chat ..past0e jadie panaz lak dgn die .. >,<
huh .. =="
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

yea ..! dapat juge makan ice-cream .. :)


hari nieyh rase na mkan ice-cream jea ..   
s0, ambex f0wn .. text Mizan..

Sha : weyh b0le tolonk ta ?
Mizan : tlong pe ?
Sha : dtang uma aq ..
Mizan : buat pe ?
Sha : beli kn aq ice-cream . .
Mizan : Sory la..aq kat umah nnq aq .
Sha : tapew2..ali pkai 6ber 014 ag kea ?
Mizan : A.ah..ko nk soh ali ke ?
Sha : a'ah ..dy ad uma kea ea ?
Mizan : ko try ar mcg die . .
Sha : okay . .

past0e Sha un text ar ali ..

Sha : ali bole dtang uma aq ta ?

past0e dy ta reply..Sha p0n try ar culx dy..cuz manee taw dy tadee kredit..
past0e awex dy yg angkat ..
awex dy ckap :
"Nombor yg anda dail x dapat dihubungi..sial cuba sebentar lagi"
sha culx 2 kali taw ! huhu..2 kali un ma0 kec0h ! =="

past0e Mizan text Sha :

Mizan : hm.k0e g la beli sndri
Sha : panaz lhaa at luar t0e..7=E kn ja0h ..
Mizan : hm..beli la ptang2 karang ..
Sha : petang2 buad ap. .aq na mkn skunk ..
past0e kte0wang mcg kosong jea :)

past0e sha culx Yus0f ..
dy ta angkat..huhu..
past0e dy culx balex..
dy ckp dy Ramzan bukan Yus0f..
past0e dy ckp..nanty dy sur0 yus0f datang uma sha ..
yeah!!
kesimpulan drpda cite yg panjang menjela ny ..
Yus0f yg beli ice-cream Sha dan dibantu oleh Ramzan cuz dy yg culx Yus0f ..
thanx k0wrang :)
dpat juge cye mkan ice-cream arieny ..HAHA ..
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, April 16, 2011

Jangan Pk Sha b0doh !! =="

ukee :)
sha ta b0doh yerw ..
s0 jangad engad senang2 jea na lepaskan k0wrang .. :)
terutamenyerw k0e cieka ..!
sha na buad sat0e mende nieyh .. ( owang2 tertentu jea yg taw )
harap2 berjaye ..!! :)
aq tana malukan k0e..s0,care nie jea aq bole buad :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, April 14, 2011

spa :)

tady paz balek sch. ..
makan .. past0e g spa :)
lame ta pagi spa :)
sha ambek pakej :
- sauna
* bepeluh2 d0k dlam t0e..ye lhaa kn..nme p0n SAUNA ..
terbakar lemak2 sha nieyh..ceh !! hehe ..
- scrub .. :)
- mandy susu <3
* dy gne susu k0tak taw..berk0tak-kotak dy isi dlam tab t0e :)

sumpah ! spa ny yg palink best ..
owang dy un ta s0mbonk .. mesra g2 ^^
ouh ..bukan spa semate-mate ukee ..
yg nie sal0n n spa ..
name nyerw :
Millenium ( ta silap sha lhaa)
terletak at Taman Medan ..
area Mr.DIY .. :)

kat bawah nie gmbar sauna t0e :


balek t0e singgah Sabye-Sabye..makan NASI G0RENG THAI :)
nasi tnggl separuh.. hehe ^^




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, April 12, 2011

kaw ! kaw ! n kaw !

arsal baru skunk na mcg aq ..?
gedix t0l lhaa an ..?
isyhh..tade mo0D sangad na reply mcg owang ..
cuz kredit low..huhu..
1st time dengar kn kn ??
huuhu..
reply mcg abang2 aq yg bajet ensem jea .. HAHA :p ( Mael Single  'n'  Bulat Noty ) - ADd2 :)
kay ma0 tyd0 ..
s0k skula .. :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

DIAM-DIAM JATUH CINTA .. aww <3

Diam-diam.. berpandangan..


Mata bertentang mata..
Malu-malu.. aku malu..
Kau buat begitu..



Jeling-jeling.. kau menjeling
Senyumanmu menggoda..
Lama-lama.. dalam diam
Aku jatuh cinta..



Beginikah rasanya
Sakit asmara..
Siang malam gelisah..
Ingin bersama..



Ku tunggu, ku menanti
Kata cintamu..
Biar senang dihati
Ku disampingmu



Jangan-jangan kau berpura
Sembunyikan hatimu..
Bukan-bukan ku tak tahu
Debar didadamu..



Kita saling sama cinta
Tetapi malu-malu..
Diam-diam jadi rindu..
Rinduku padamu..

Dulu malu tapi mahu ..
Kini baruku tahu ..
Diam-diam jatuh cinta ..
Bersama akhirnya .. <3 <3

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, April 11, 2011

malu nyerw ..!

malu ..?
ye ! malu sangad ..!
sbb da cite at FB .. and da tulis at entry..
na pegi skula arieny ..
tapi ta pegi p0n ..
huhu ..
bukan saje2 kay ..
sha TERlewat bang0n ..
bang0n2 jea da koL 7.45 ..
huhu .. :(
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, April 10, 2011

alhaaa ..!

ecux skula lhaa ..
na cuti b0lee ..?
HAHA..gedixx lak ..
arieny off  fb awal cuz ecux skola :)
koL 10..awal kea ??
awal lhaa t0e kn ?
kal0 ta koL 2 p0n..still on9 ag .. :)
nyte semuE :)
h/w jangan lupe siapkn ..
nanty cekg0 bising ..!
engad BM KARANGAN kene antar ecux taw ..! :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, April 8, 2011

Jangan Pernah Berubah ..! :)

Biarkan waktu teruslah berputar
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas tuk bertahan
Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas tuk bertahan
Meninggalkanku tanpa perasaan
Hinggaku jatuhkan airmata
Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Ku relakan yang indah dalam hatinya

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

smalam punye citE .. - 7.4.2011

Semalam kan ..sha ta datang skula cuz bang0n2 jea ..rase penink sangad2 ..mcm ade bat0 jea at kpale ..
paz mandy..telan panad0L 2 biji..past0e tyd0 ..
past0e anax dare ny..bang0n ko 12 ..fham2 lhaa..owang saked kn ..? :)
da bg0n..mandy..bekpes nasi lemak ..hoh0 :))
past0e un9 fb ..
past0e mummy ajak kuar..g mkan KFC ..
mase sha beli KFC t0e kn ..dy pnye pekerje interview sha ..
mule2 tnye u0..past0e tnye tnggal at nerw ..past0e mnx number f0wn ..
ter0z sha ckap ..
N0 ! N0 !
daa pulak rmai yg menyemak ! menggedik mcg sha !!
OHH..sha na kasy taw at k0wrang ..mingg0 depan sha tukar 6ber ..nanty..sha sent priv. mcg at FB .. :)

~"~"~"~"~"~
pas makan KFC .. pegi IOI ..
sh0pping at sane ..
jalan2 satu bangunan ..singgah satu butik ny ..
bely t-shirt Voir .. cantek sangad .. bg sha lhaa :)
past0e pegi Spa..buad pedicure .. :)
past0e g makan at Little Pantry .. temapat t0e sweet sangad taw ..
rase cam dlam alam fantasy jea ..
at bwah nie b'brape gmbar yg sha tngkap mae at Little Pantry .. :-

gmbar ta r0tate lhaa..malaz :_
Lamb cH0p  =)

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

hoi ! hoi !

khaz unt0k : _ _ _ _ _ _ _   _ _ _ _ _ _ _  bt .... bin ..... ... !!!
trase ? bag0z lhaa ..!! mmg na kaw taw p0n !!


nape gedixx sangad ha ..??
engad sume owang suke lhaa at k0e ..!
kaL0 sume owrang suke p0n ..
AQ TA SUKE ..!
isyhh ..
t0lonk lhaa ubah sikap k0e t0e ..!
Aq TA CKAP ukee aQ ny baek ..
n aQ ta ckap ukee aq ta gedik ..!
tapy yg pastynyerw k0e lg gedixx..mengade..bajet.. drpda aq ..! 

HUH.manusiA camt0e un ad dlm dunia kn .? = ="
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, April 5, 2011

da lame ta update bLog =)

knape ? knape ?
bkn sbb tade ideA..K !
bnyak gile2 ideA ..
kaL0 na tulis..samapi ecux pagi un ta abe ..
cume MALAZ jea ..!
tadE m0oD ..!
Y ..?!!
ade lhaa ..
takan sume mende kte na cite kn ..?  =)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, March 26, 2011

be$t sangad :)

pagi tadie bng0n koL 6.50  ..
awal lhaa t0e kn ..?
past0e breakfast..sambeL un9 fb ..
past0e Tyra Roxy mcg ..
tnye Sha ble na smpai skuLa ..
Sha ckap lhaa..sha tngah un9 fb ..
heehe .. ^^
past0e dpat caLL dri Fitri ..
dy ckap ..
nnQ QILa sur0 dtang skunk ..
haiy0oo..ma0 un9 fb un ta bolee ..
smpai skulaa..lepak at tmpat pndftaran ngan Tyra Roxy n nnQ HanaN..
Cik Tyra R0xy..seb0k membelek f0wn sha..
kecian nnQ Hanan ..kne layan ibu-bape (weyh..Tyra !! Sha ngumpat k0e d0e ! )
past0e datang Ali and The Gang .. (Zul,Ameer n sha ta engad sapee)
d0wrang un tg0k fown sha ..
Sha dngar Ali ckap cmnie ..
lagu lame .. ~
slamber jea k0e ckap cmt0e kn ? aq dngar taw !
HAHA..ta kesa lhaa cuz mmg kenyataan lagu uh da ketinggalan zaman ..
past0e dpat caLL dari Fitri ag ..
dy ckap Qila sur0 datang 1 A ..
s0..TERpakse haa pegi sanee ..
d0k sanee..tg0k d0wrang b'latih menari ..
sumee awex2 cun menari .. ( cuN kea ..? HAHA..cun lhaa ! )
past0e G0SiP jea lhaa .. ( gurl lhaa kate an ..! )
baLek singgah 7-E ..
sha beLi r0ti 2 bungk0s ..
LAPAR taw !! huhu .. T_T
eh .. lupe nak kasy taw ..
sha dapat hadiah taw ..

 1- Mata Pelajaran TERtinggi ( BM )
2-  Mata Pelajaran TERtinggi ( sIvIK )

3- Kedudukan dlam kelas ( TEMpAT KE-3)

bangge taw !! HAHA ..
(bajet jea !! mAGeN dpat 7 adiah un ta kec0h mcm k0e Sha ! )
haha..biase lhaa ..
setiap entry mcty lhaa diselitkan dgan perkataan yg gedik2 n bajet2 ..
HAHA .. graw jea .. :)
uke lhaa .. da mcm karangan da .. sha tulis nie ..
TaTa .. ma0 tyd0  =)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, March 23, 2011

ecux sha datang skula =)

da cuti 3 arie daa ..
engad an na samb0nk cuti cuz tngaN sha ta baek ag lhaa ..
bile tertekan..ase saked ..huhu..
tapy...
b0wink lhaa d0k uma ..
baek g skula..
ta dpa tulis un..bole ar gak dngar ape yg ckg0 ajar ..
n sha na dtng cuz ..
sha taw...k0wrang rnd0 at sha kn2 ?
HAHa..prasan jea minah nieyh ..
hehee .. ^^
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, March 21, 2011

sha bukan samb0ng cuti yew !! :)

sha bukan samb0ng cuti yerw ..
mcty ade owang engad sha ta stang skula arieny cuz samb0nk cuti ..
lagi2 owang2 yg ta suke nun sha ..
"alaa..sha t0e..ta dtang skula..samb0nk cuti laa t0e !!" - ade ta sape2 ckap cmnie ..?
baek k0wrang ngaku..kal0 ta sha SUMPAH k0wrang..HAHa.. ( perLi GH )
Sha ta dtang arieny cuz ..
JAri Sha bengkak lhaa ..!
tersepit at pint0 .. huhu .. T_T
uke.mcty ade yg pk camnie ..
"abez t0e..cmne lak sha taip entry nie ..??"
sha taip entry nie gne tngan kiri .. uke !!
kal0 tngan kiri sha yg kene ..
sha still bole dtang skula ..
tapy..kne tngan kanan ..
cmne na tulis nanty ..
huhu .. T_T
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, March 20, 2011

Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan jatuh cinta,
lelaki itu tidak semestinya punya segalanya ..
tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya..!

Andai lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata,
itu bukan bermakna dia lemah,
tetapi dia sedang mencari kekuatan ..
untuk terus tabah menyintai lelaki itu..!!

Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan marah ..
memang dia tidak mampu mengawal perasaannya ..
tapi percayalah, itulah maknanya ..
dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki itu ..
Lihat saja pasangan yang baru bercinta, mereka jarang bergaduh ..!!
Tetapi percayalah semakin bertambah sayang mereka pada seseorang ..
semakin pula banyak pertelingkahan yang berlaku ..!!!

Andainya lelaki tahu..
Apabila perempuan bercakap banyak,
dia tidak pernah bermaksud untuk membuat anda rimas,
tapi dia mahu lelaki mengenalinya dengan lebih dekat !

Andainya lelaki tahu..
Apabila perempuan berkata dia mahu anda berubah,
itu bukan bermakna dia tidak mahu menerima anda seadanya,
tetapi dia mahu menjadikan anda lebih baik,
bukan untuk dirinya,
tetapi untuk masa depan anda !

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan cemburu dan tidak percayakan anda,
bukan bermakna dia tidak sayang..
tetapi dia terlalu sayangkan anda !
dan masih menganggap anda anak kecil !
yang masih memerlukan sepenuh perhatian ..
Kadang2 dia terlalu risau sekiranya terlalu percaya ..
anda akan mengkhianati kepercayaan yang diberi ..!
Naluri keibuannya sangat kuat !
Dia hanya mahukan yang terbaik untuk anda !

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan merajuk,
jangan kata dia mengada-ngada !
Dia bukannya mahu dipujuk dengan wang ringgit .!
atau hadiah sedozen !
tetapi cukup dengan perhatian ..
yang boleh buat perempuan rasa dihargai ..

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan jarang mengatakan ‘i love u’,
itu tidak bermaksud dia tidak menyintai ..
tetapi dia mahu lelaki itu merasai sendiri cintanya,
bukan hanya hadir dari kata-kata ..
tetapi juga melalui bahasa tubuhnya ..

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan kata dia rindu sama kamu,
dia benar-benar maksudkannya.
Apabila berjauhan, bayanganmu akan sentiasa bermain di mata.

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan kata lelaki lain itu lebih baik dari kamu,
jangan percaya kata-katanya
kerana dia hanya mahu menguji kamu.
Dia mahu melihat sejauh mana kamu sanggup menjadi yang terbaik di matanya.
Walaupun sebenarnya memang kamulah yang terbaik di hatinya.
Selagi dia dengan kamu, percayalah ..
walaupun perempuan menganggap masih ramai lagi yang lebih baik di matanya ..
tetapi di hatinya, kamu tetap yang terbaik !

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan menjadi degil,
dia bukan bermaksud untuk menjadi degil
tapi dia mahu melihat
sejauh mana lelaki itu mampu bersabar dengan kerenahnya.
Percayalah, hati perempuan itu sangat lembut.
Andai kena caranya,
jangan terkejut kalau akhirnya dia menukar fikirannya dalam masa sesaat !

Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan berkata,
“tolong tinggalkan saya!”,
dia tidak bermaksud menyuruh anda pergi selamanya.
Dia hanya mahu menenangkan fikirannya sebentar saja.
Apabila dia kembali tenang,
percayalah dia akan mencari anda semula.
Itu tandanya dia benar-benar menyintai anda !

Perempuan sukar untuk mengawal perasaan.
Dia terlalu emosional.
Tapi dialah yang paling menyayangi anda
dan sangat sensitif dengan perubahan pada diri anda !

Andai lelaki tahu..
Sememangnya Allah menciptakan lelaki dan perempuan itu
dengan perbezaan yang tersendiri.
Tetapi sekiranya mereka saling memahami,
mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan.
Perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali.
Di sebalik air matanya,
tersimpan seribu satu kekuatan ..
yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya ..
Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah ~
tapi dia punya kekuatan tersendiri !!
yang bisa menggoncang dunia !
dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya ~
Jadi hargailah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda !
kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja !
tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyokong anda !
dan membuatkan hidup anda lebih sempurna.
Dialah yang bakal menjadi perempuan bekerjaya, isteri juga ibu ..
yang terbaik untuk anak2 anda.!

s0..unt0k boy2 d'luar sanee..
hargai lah girLfiee anda !!
Jangan buad gurL kecewa dgaN sikap andA yg ter0k t0e ..!! huhu.. T_T

Sha ta ckap semue boy..jAat ..uke :)
ade yg baek :)
tapy yg pastinyerw ..
semue ex-sha JAaT !! gedixx !! mengade !! :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, March 16, 2011

1Malaysia.com

guyz ..
j0m laa try 1Malaysia.com ..
bez taw .. :)
Sha bar0 sign up smalam ..
bkak2 jea..da ade member ..
sume ta s0mbonk .. :)
sesape yg da sign up ..
ADD sha yew ..
Sha Aien
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

kec0h2 !

ape yg kec0h2 ny ..?
fb ma0 tutup 4 ever laa ..!!
ye kea ny ..?
siyes-ly ..sha ta caye .!
cuz mase t0e..kec0h gak ckp fb ns tutup..
tapy..ta jadie p0n ..
INI HANYA GOSIP SEMATE2 laa ..!!
so..tayah caye laa ..
ecux ..
Sha yaken fb mcty wujud lagi .. :)
sape laa .. yg saje na buad gempak nie ea ..?
na p0t0ng jea jari dy .,!
sesuke aty ma' bpa' tiri kwan pnye kwan pnye nnQ dy jea..na tulis camt0e ..!!
huh .. =.="
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, March 15, 2011

sesuke aty aq jea =)

heehee ..
se-suke aty ma' bpa' tiri kwan pnye kwan sha ajee ..
na un fb dy ..
humm ..
sape sur0 kasie p/w at aq ..?
b0do sndry laa ! ~
pelik taw ..
sha da buad mcam2 at fb dy ..
tapy dy still ta tuka2 p/w dy ..
apelaa lembab sangad k0e nie ..
kal0 aq jadie k0e ..
aq tukar p/w aq ..
past0e ..
aq rem0ve owang t0e dri frend aq..tap0n aq BLOCK ajee .. :)
oppzz..lupe lak . .
k0e kn baek ~
mane buad keje2 camt0e kn ..
humm ..
k0e baek ataw k0e b0d0/lembab/tade otak ..? (huh..)
arsal tbe2 sha em0 nie .. ??
pk ttg dy jea .. mcty rase na mara2 .. huhu ..
ouh..
tady sha jumpe bnyak owang muke cam dy .. :(
~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>

bnyak lha sha jumpe owang yg muke hamper same at C.Highlands ..

1.kloN Mael - sape mael ..??click SINI ..         ( at heritage h0tel )
2.kloN ..?.. - sape dy ..?k0wrang da taw laa .. :)    
3.kloN A _ i .. - sape dy ..? dy da block sha ..!s0..ta bole na ltak link dy ..  (at kdai souvenier)
4.kLon adeq sdarew A _ i .. dy p0n sha nmpk at kdai souvenier t0e ..

t0e jea .. :)
uke..ma0 tyd0 ..
gud nyte.. ( sume owang2 yg Sha knaL) :)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Na taw ta ..?

Hari nie kn ...
Hari nie ..
Ermm ..
Ape yew ..?? =.=”
Hee .. :D
Hari nie sha g Camer0n Highlands ..
Hoho .. Bestnye ~ (itu pun na kec0h d0e Sha nie ~ )
Humm ..
Ta bez sebenarnye..!
Borink gile .. !!
Cuz masuk kali nie .. Da lebey 5 kali Sha g C.Highlands ..
Tade aktiviti laa ..Cuz sume tempat da pegi ..
Malam kuar g shopping jea ..Tempat t0e pon sha pena pegi ..
Ouh ..
Sha ade beli gule2 t0k k0wrang .. 
Apee ..?gule2 jea ..??!!
Sha tataw na beli ape sebenarnye ..
Sha na bely key-chain ..
Tak0t k0wrang muak lak ..
Yelaa .. asyek dpat key-chain jea ..
Dari C.Highlands lak t0e !
Kal0 kowrang tana makan gule2 t0e p0n ..
K0wrang bole bagi adek2 k0wrang mkan kn ..?
Hee .. :D
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, March 14, 2011

Hurmmm ..
Na pegi lobby ..!!!
At dlam villa yg sha d0k nie..internet mcm kure-kure ..!!
Huhuu . .
Tapy ja0h laa .
Malaz lak na jalan ..
Ja0h gile ..!!
Tady kire dekat laa gak ..
Huhu .. T_T
fb ta b0le bkak ...
busAn gile ..!
na ng0k tv..tade cite ..!!
na dngar lagu..ear f0wn  ta bwak ..!
na bace buku ..?
exam da abes =)
na jalan at area cni .. (FRHS)
tak0t lak ..
hummm ..
na buad apee nieyh ..?
busAn sangad..sangad..sangad..sangad ..!!! :(
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, March 13, 2011

erghhh ..!!

 - FRHS

Sebel0m subuh..da kene bang0n..(menguap) =.=”
Cuz na bert0lak g FELDA RESIDENCE HOT SPRINGS ..
Dlam perjalanan t0e..
Na un9 fb..
Past0e cari br0adband..ta jumpe ..!
Punggah sume beg ..cari br0adband ! =.=”
SAH .! mmg br0adband tinggal at umah ..!
Sume beg Sha da punggah ..! ^^
Sabar je laa . . :)
Past0e request laa..gne f0wn ..
Past0e maxis anta mcg at sha ..
Sorry,your request to activate (sp) pass was unsuccessful. Please try again later.
Bertambah panaz laa sha ..!! ( da ta bole saba nie .!!!)
Sampai jea at FRHS ..
Mas0k bilik ..na un9 .. (wifi)
Malang skaly..!!tade wifi at dlam bilik ny ..
Ade at lobby jea ..
S09..terpakse ar g l0bby ..
Sorang2 taw ..!
Aqak n mummy da g spa ..
Ayah ngan adeq sha lak tyd0 ..
S0..terpakse laa g sowrang2..
SHA at l0bby..skunk nie ..
Ade sape2 na temankan ta .. ? ngee .. :D



Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, March 12, 2011

huh.


nape dy tana jawab soklan sha ..?
soalan sha bukan susah macam soalan pekse Sains ..
dy just ckap jea ..
bet0l ataw ta ..
susA sangad kea .??
hurmm ..
owang dule2 ckap ..
kal0 dy senyap .. maknenye betoL ar ..
mayBe betol ar oot andaian sha t0e ..
Sha ta mara lha kal0 dy jwab :
"yeA..mmg bet0l andaian sha !"
Sha just tanye jea ..
Sha anggap dy bff sha ..
bole share ape yg dy ase ..
tapy ..
dy ta anggap Sha cmt0e p0n .. T_T ( koe jea yg SS sha ! )
oppz..Sha lupe laa ..sape laa sha kn ..?
....?..... kn ade 'M' .. 'A' .. 'M' ..
sume buda2 howt..Sha kn ta h0wt ..mane bole camp0r nan buda howt kn .?
huhu ..
sedey gila vavi .. T_T

*unt0k pengetahuan ......?...... dy bukan milik sha ag.. ( sha sedar mende t0e ..!)
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, March 11, 2011

hurmm ..

bff Sha suke dy ..??
perl0 kea Sha jelez..?
perl0 kea Sha mara2 ..?
perl0 kea ..?!!
Sha tataw laa ..!!
Sha mmg ta sangke yg dy suke buda uh ..
Mule2 Sha engad 'M' yg suke dy ..
sbb 'M' rapat nan dy .. tapy 'M' da ade 'F..z' ..
Past0e Sha engad 'Q' nan 'F' ..
sbb dowrang pena suke buda t0e ..
Sha da tnye 'Q' nan 'F' .. (dowrang ckap..dowrang da ade yg punye..t0e kesAh lame..)
past0e..ter0z Sha ase bff sha yg sorang nie yg suke at dy .. :)
dul02 p0n ..Sha tersuke at dy uh ..
sbb Sha na tolonk 'F'..tapy Sha yg sangk0t ..
n now .. my bff yg sangk0t lak .. ^^
Sha ta ambex taw p0n prasaan 'F' ..
ble Sha kapel nan dy .. ( mcty F bengang gle nan sha mase t0e ..)
~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>
Sha sayang dy ..!!
Sha sayang bff sha ..!
dy sayang sapee ..?
sha tataw ..
kal0 dowrang kapel ..
Sha tataw ape yg sha rase ..!

"sayang ..na sha tolonk kea ..?Sha ta kesa ..sbb Sha ase Sha ag cayang bff  sha nie .. <3
darie dy ..! ( Sha ag sayang Z dari dy uh .. T_T ) uke.kaL0 na sha tolonk mcg jea at fb Sha .. :) "
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .


mummy na nangez ..!!!
huaahua ..
gile ar tadie mresntas desa ..
first time .. larie laju2 ..
huhuuhu ..
kaki saked gile ..!!
na pengsan taw ..!!
tapy ..
mule2 jelaa larie laju2 ..
past0e jalan jea ngan qiLa ..
Fir da tinggalkan aq ngan Qila at blakang ..
maklumlaa pembakar semangad dy ade at depan ..
huuhux ..
pembakar semangad qila ..
da tinggalkan dy at blakang .. (kciaN2)
HAHaa .. :D
pembakar semangad Sha ..?
HAHAaa .. tade owang yg na bkar semangad Sha ..huhux .. T_T
pebakar semangad Sher ..??
ade at de_ _ n dy .. hoho .!
 ~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>
balek jea uma ..
kepale rase cam na pecah ..
tr0z mas0k bilik ..
bkak air-c0nd ..
past0e tyd0 ..
setengah jam kmudian ..
bang0n balek ..
cari mummy..
ckap Sha  pening pale .. T_T
past0e aqk Sha kasy panad0L ..
trpakse laa telan .. (Sha ta ske mkn ubat .!) T_T
past0e mandy ~
samb0nk tyd0 ..
pkoL 7 ..bar0 bangun ..
mkan maggie .. sedap2 !! ( aqak Sha yg masak )
past0e da ta penink da .. :)

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, March 10, 2011

hoho ..

bez ohh tadie chat ngan Mirul Brutul .. ( SyaZ )
HAHaa..klaka gile2 dy t0e .. ^^

Mirul Brutal :
hai watpe ?

Sha Aien :
hai . tgok tv ajee .. :)

Sha Aien :
at0wk ..EINA GILAX ..!! :P

Mirul Brutal :
ape kene mengena ngan Sher plak ?

Sha Aien : 
haiyoo ..cube tg0k profile syaz ..kn sher list syaz sbgai atok ..atok2 .. :p:p

Mirul Brutal :
x pra san lak ..

Sha Aien :
Hahaa ..ape laa ..!! :p:p

Mirul Brutal :
suke la tuh

Sha Aien :
suke sangad <3 atok ..! :p hahaa :D

Mirul Brutal : :p
abih nk fight lagi ker>>>>
slap ....
Sha Aien :
na fight ..?
juwm2 .. :p
Mirul Brutal :
fight ape???
:p:p :p:p :p:p :p:p
tetibe je...
nak fight
Sha Aien :
tadie kate na fight .. =.="
Mirul Brutal :
bile
haha
gurau jelah jgn nagis
Sha Aien :
bile lak sha nangez nie ..
syaz lha yg nangez ..
sha nmpak tadie ..
hee .. :D:D
Mirul Brutal :
ye laa sha ..
Sha Aien :
hahaa ..
Mirul Brutal :
:p
Sha Aien :
:p :p :p
Mirul Brutal :
:p :p :p :p :p :p :p
Sha Aien :
:p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p
:p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p
:p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p
:p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p
Mirul Brutal :
dah lha sha kalah jea lah ..
Sha Aien :
:p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p :p:p
oke2 ..
sha kalah laa ..
Mirul Brutal :
ye.....
menang!!!!


Sha Aien :
bg syaz menang .. :)
Mirul Brutal :
buat kali pertama ..
Sha Aien :
sbb syaz ta pena mnang kn ..
hahaa ..
sha lkn baek ..?
*kn
hahaa ..
Mirul Brutal :
x pe2 ..
Sha Aien :
TAHNIAH AMIRUL SYAZRIN BIN ZAIZAMSHIMI ..
anda mnang buad kali yg prtame .. :):)
Mirul Brutal :
ini sudah lebih
maen bpk lak
k lah bye
Sha Aien :
mane ade maen nme bapak ..?
bt0l laa ..
sha sebot kn ..
eje p0n bet0l kn ..?
oke.tata .. :):)

Past0e dy offL .. ~
huh. :)

EINA GILAX saya sayang awak .. <3

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

 
All Right Reserved To Me. Full Edit By NabilaMedan.